Comunica eficient cu micutul tau

Comunicarea si empatia sunt doua instrumente esentiale in relatia parinte – copil. Totusi, nimeni nu se naste invatat sau cu un „manual de crestere a copiilor”. De aceea, trainerul Antonia Noël te invita la o discutie despre comunicarea cu cei mici.

Pe 19 martie, hotelul Novotel din Bucuresti gazduieste conferinta „Comunica eficient cu copiii, la orice varsta”, intre orele 19.00 si 21.00.

Cu ajutorul Metodei ESPERE®, participantii vor descoperi abordari concrete in situatiile in care se afla un adult în relatia cu cei mici, pe categorii de varste.

Printre temele abordate la eveniment se numara:

  • Cum poti obtine de la copil raspunsuri adecvate, fara a folosi recompensa sau pedeapsa?
  • Cum poti diferentia nevoile de dorintele sale?
  • Cum reusesti sa ii oferi o ascultare empatica, ce permite o comunicare relationala?

In urma acestei intalniri, vei obtine o serie de unelte si tehnici de comunicare ale Metodei ESPERE®.

Antonia Noël este singurul trainer din Romania certificat de catre Institutul ESPERE International din Paris care sustine conferinte/workshopuri de parenting si dezvolta cursuri prin Metoda ESPERE® in institutii, scoli si intreprinderi.

Conferinta „Comunica eficient cu copiii, la orice varsta” este destinata atat parintilor, cat si cadrelor didactice, psihologilor, medicilor si tuturor celor care lucreaza sau sunt in contact cu cei mici.

Evenimentul va avea loc la sala Lyon din incinta hotelului Novotel iar pretul unui bilet este de 70 lei. Pentru mai multe informatii, poti suna la numarul 0740.163.787 sau poti trimite un e-mail la adresa workshopsy@yahoo.com.

De asemenea, poti participa foarte usor prin accesarea formularului de inscriere online.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s