Cursuri de improvizație teatrală pentru copii și adolescenți cu Improteca

Improteca le propune copiilor și adolescenților să ia parte, în vacanța de vară, la cursuri de improvizatie teatrală.

Participând la cursurile de improvizație, copiii au ocazia să-și dezvolte abilitățile de comunicare, de ascultare activă și de vorbit în public. De asemenea, improvizația le stimulează copiilor creativitatea, îi ajută să asculte mai bine și îi învață să se sprijine și să se susțină unii pe alții.

Pentru copiii între 7 și 12 ani, cursurile de improvizație au loc în fiecare marți, începând din 2 iulie, de la ora 9:00 la ora 11:00, la Sala de repetiții Improteca (Negustori, Nr. 25, în apropiere de C.A. Rosetti, București).

La cursurile de improvizație, copiii au parte de momente de încălzire fizică și vocală, urmate de jocuri de improvizație short form, care îi vor ajuta să înțeleagă tainele acestei arte. Iar cei care vor finaliza primul modul vor juca într-un spectacol o parte dintre jocurile exersate.

Înscrierile la cursurile de improvizație pentru copiii între 7 și 12 ani se fac completând formularul online disponibil aici. Mai multe detalii despre curs se găsesc aici.

Vinerea, în ultima zi a școlii de vară, cursul se va încheia cu un spectacol de improvizație de o jumătate de oră (de la 19:00 la 19:30) pe scena teatrului Improteca din Str. Comanita Nr. 9, în care actori vor fi chiar ei, participanții la curs.

Pentru adolescenții între 13 și 17 ani, cursurile de improvizație sunt organizate în cadrul unei Școli de Vară, fiecare cu durata unei săptămâni. Cursurile au loc de luni până vineri, în perioada 1 – 5 iulie saua 8-12 iulie, între orele 17:00 și 19:00, la sediul Improteca din Strada Comanita, Nr. 9, București.

Pentru Școala de vară pentru adolescenți, înscrierile se fac prin formularul disponibil aici, iar detalii suplimentare se găsesc aici.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s