Vacanța asta, te joci și te răcorești la Radio Plaja Itsy Bitsy!

Vara asta, vino să te joci și să te răcorești la Radio Plaja Itsy Bitsy!

În luna iulie, în fiecare sâmbătă și duminică, vino cu familia să ne bucurăm împreună de vară și de mare pe plaja Complexului Mediteranean din Mamaia.

La Radio Plaja Itsy Bitsy te așteaptă un spațiu special amenajat pentru joacă și relaxare, jocuri amuzante și premii, întâlniri cu SuperEroii Itsy Bitsy, muzică și dansuri speciale pe nisip la Itsy Bitsy Summer Party. Pe scurt, vei avea parte de o mulțime de ocazii pentru a-ți transforma vacanța la mare din luna iulie într-o amintire de neuitat!

Pregătim o mulțime de jocuri și activități distractive – gratuite pentru toți copiii – care să-i energizeze, să-i bucure și să le coloreze zilele de vară.

Copiii vor alerga, vor sări și se vor amuza jucând Rațele și vănătorii, Sfoara puterii, Mațe încurcate, Sticluța cu otravă și Baba oarba, vor face curse în saci, ștafete cu apă, întreceri de nimerit ținta și vor căuta comori la Treasure hunt!

Iar la finalul jocurilor, toți copiii vor fi recompensați cu multe premii!

Când vor dori să participe la activități mai relaxante, copiii vor putea alege să fie pictați pe față, să-și facă tatuaje temporare, să deseneze sau să coloreze, să facă puzzle-uri sau să citească.

În plus, fiecare seară se va încheia la Radio Plaja Itsy Bitsy cu multă muzică la Itsy Bitsy Summer Party, unde copiii vor dansa pe cântece celebre și vor fi antrenați într-o mulțime de jocuri muzicale, precum Trenulețul muzical, Limbo, Statuile și cercurile muzicale.

Activitățile de la Radio Plaja Itsy Bitsy sunt gratuite și se desfășoară în fiecare zi de sâmbătă și duminică din luna iulie, între orele 9:00-20:00, astfel:

  • 9:00 – 12:00 – Jocuri amuzante cu premii
  • 12:00 – 17:00 – Zonă de relaxare
  • 1 7:00 – 19:00 – Jocuri amuzante cu premii
  • 19:00 – 20:00 – Itsy Bitsy Summer Party

În fiecare weekend din luna iulie, copiii se vor întâlni la Radio Plaja Itsy Bitsy cu SuperZăpă și Dj Dodi, alături de care se vor juca, vor dansa și își vor antrena puterea prieteniei și a bucuriei, astfel:

  • 6-7 iulie – SuperZăpă
  • 13-14 iulie – SuperZăpă
  • 20-21 iulie – DJ Dodi
  • 27-28 iulie – SuperZăpă

La Radioplaja Itsy Bitsy va exista și un spațiu de hidratare, iar părinții cu copii mici și foarte mici vor avea la dispoziție o zonă special amenajată pentru relaxare.

Radio Plaja Itsy Bitsy va fi amenajată chiar pe plaja din fața Complexului Mediteranean din Mamaia. Ajungi ușor aici cu ajutorul Google Maps, accesând linkul de aici.


Radio Plaja 2024 este un eveniment realizat de Itsy Bitsy și susținut de AQUA Carpatica Kids, Artesana, Auchan, BCR și Școala de Bani, Biskrem, Complex Mediteranean, Dr. Max, Froneri, HARIBO, Innergy, Litoralulromanesc.ro, McVities, Neoviderm, Nestlé, Olympus, POM-BÄR, PPC, Sudocrem, Suzuki, Tedi, Tempo, Töpfer, UNIQA Asigurări, Vichy Capital Soleil.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s