Cursuri de arta pentru copii in Tara Minunilor

Galeria MORA ii asteapta pe copiii intre 5 si 10 ani la cursul de arta „In Tara Minunilor”.

Cursul consta in cinci intalniri saptamanale (sambata sau duminica, intre orele 10.00 si 12.00) care vor incepe in 20, respectiv 21 februarie, si se vor incheia pe 20, respectiv 21 martie.

Pe parcursul celor cinci sedinte de lucru, copiii vor crea o macheta tridimensionala a unei scene de teatru, la dimensiuni reduse, plecand de la cateva momente din povestea „Alice in Tara Minunilor”, scrisa de Lewis Caroll.

Alice, Palarierul cel Nebun, Regina si Cartile de joc vor fi personajele principale ale scenei pentru care fiecare copil va imagina si crea decoruri de poveste pictand, construind, realizand colaje, modeland in lut sau sarma.

Costul cursului, care include toate materialele necesare, este de 220 Lei.

Galeria MORA organizeaza si pentru copiii intre 8 si 13 ani un Curs de initiere in arta, structurat in patru module anuale, fiecare a cate cinci sedinte saptamanale.

Primul modul se va desfasura tot in perioada 20/21 februarie – 20/21 martie, de-a lungul a cinci intalniri saptamanale (sambata sau duminica, intre orele 14.00 si 16.00).

Acest prim modul este ideal pentru copiii care vor sa se initieze sau sa aprofundeze notiunile de baza in arta, trecand prin mai multe tehnici artistice specifice: desen in creion, carbune sau tus si pictura in culori acrilice.

Costul modulului I (incluzand materialele folosite) este de 300 Lei.

Inscrierea la cursuri se face prin telefon (0213165541, 0734537721) sau prin email (cursuri.galeriamora@gmail.com).

Mai multe detalii despre cursurile Galeriei MORA se gasesc la adresa http://www.ilovebucharest.org/cursuri-de-arta.

 


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s