Burse si premii pentru elevii care gasesc rezolvari la conflictele din societate

Reteaua internationala de scoli aces (Academia Scolilor din Europa Centrala) invita scolile din Romania la un nou concurs de proiecte.

Cea de-a patra editie a competitiei se desfasoara sub sloganul „Creeaza solutii!” si se adreseaza tuturor scolilor si liceelor din toate orasele din Romania.

Elevii (cu varste intre 12 si 17 ani) si profesorii lor sunt invitati sa se inscrie in competitie alaturi de scoli din alte 14 tari din Europa, realizand impreuna proiecte care vizeaza solutionarea conflictelor in scoala si in societate.

Propunerile pot fi trimise pana la 30 aprilie 2010. Aplicatii vor fi evaluate de catre un juriu international, iar echipele castigatoare vor fi sprijinite cu burse in valoare de 1000 euro (pentru fiecare scoala partenera) pentru a putea implementa proiectele.

Reteaua de scoli aces a fost creata in 2006 de catre Fundatia ERSTE, cu scopul de a reuni, in diverse activitati si proiecte, profesori si elevi din Europa Centrala si de Sud-Est. La editiile precedente ale concursului de proiecte au participat 500 de scoli.

Mai multe informatii se gasesc pe www.aces.or.at.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s