Cunoaste-l pe Bunul Dinozaur (The Good Dinosaur)

Din 27 noiembrie ai intalnire pe marile ecrane cu Bunul Dinozaur (The Good Dinosaur) – un film de animatie produs de studiourile de animatie Pixar, pentru Walt Disney Pictures si distribuit de Walt Disney Pictures in 2015.

Dupa ce un eveniment traumatic tulbura un Apatosaurus plin de viata pe nume Arlo, acesta porneste intr-o calatorie remarcabila, castigand un companion surprinzator de-a lungul drumului – un baietel, pe numele lui Spot.

Bunul Dinozaur iti dezvaluie cum ar fi aratat lumea dinozaurilor, daca asteroidul care a provocat disparitia lor, nu ar fi existat.

Cunoaste-l pe Arlo: Inca de cand Arlo s-a nascut, ii era frica de lume. Este iubitor si determinat; ar face orice sa isi ajute familia, dar ii este frica. Iar aceasta frica il face sa fie foarte precaut. Este vulnerabil si nesigur pe sine.”

Cunoaste-l pe Spot: “De la inceput, Spot este opusul lui Arlo. Este tenace, curajos. Este povestea unui baiat si a catelului sau – doar ca in povestea noastra, baiatul este un dinozaur, iar catelul este un baietel.”

Pe parcursul aventurii, Arlo intalneste numeroase personaje care contribuie la evolutia sa. Dar prietenia pe care o dezvolta cu Spot are cel mai mare impact asupra vietii lui, ajutandu-l sa isi depaseasca fricile, plecand intr-o calatorie initiatica in mijlocul naturii.

Urmareste povestea emotionanta a Bunului Dinozaur, din 27 noiembrie, in cinematografe!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s