Cum se raspandesc paduchii?

Pentru a nu aduce paduchii in casa si pentru a evita o epidemie, tine cont de aceste sfaturi, prezentate acum, la Traieste Sanatos cu Simona.

Desi reprezinta o situatie foarte neplacuta si chiar jenanta, paduchii pot fi considerati ca fiind una dintre afectiunile comune in copilarie. Din ce in ce mai des, aflam de cazuri in care nu doar copiii sunt afectati de paduchi.

Raspandirea acestor mici insecte enervante este cauzata de faptul ca paduchii se iau foarte usor, mai ales cand copiii dorm laolalta, mananca impreuna, stau in acelasi loc. Apoi vin acasa si toata familia este in pericol. Paduchii se pot lua inclusiv din mijloacele de transport in comun, cand sunt foarte aglomerate.

Asadar, atunci cand auzi ca unul dintre colegii copilului tau are paduchi (sau chiar fara sa se fi intamplat ceva deja), urmeaza aceste sfaturi, pentru a verifica daca au ajuns si la micutul tau.

Pentru solutii, vezi si:

Emisiune prezentata de SANADOR

Infiintat in anul 2001, SANADOR a cunoscut o dezvoltare continua, in prezent detinand mai multe clinici, laboratoare de analize medicale si cel mai mare spital privat multidisciplinar din tara, in care asigura tratament inclusiv pentru situatii de urgenta.

In cadrul Spitalului Sanador, sunt disponibile 14 linii de garda 24/24: Cardiologie, neurologie, Obstetrica-ginecologie, ATI, Neonatologie, pediatrie, chirurgie generala, ortopedie-traumatologie, urologie, computer tomografie, ecografie, radiologie conventionala, laborator, medicina de urgenta


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s