Cum se joaca fluturii?

Daca esti curios sa vezi cum danseaza fluturii, cum se inteleg Lupul si Scufita Rosie si ce fac veveritele iarna, te invit la un spectacol de neuitat!

 

„Fluturi si oameni”, o productie a Companiei de Teatru „Passe-Partout Dan Puric”, readuce in scena o poveste in care, tineri si maturi, retraim inocenta copilariei.

Urmatoarele reprezentatii vor avea loc sambata asta (30 noiembrie 2013) si pe 15 decembrie, de la ora 19.00 la Teatrul de pe Lipscani (str Lipscani nr.53).

Spectacolul „Fluturi si oameni”, a castigat Marele Premiu pentru cel mai bun spectacol la editia a VIII-a a Festivalului International de Teatru pentru Copii „100, 1.000, 1.000.000 de povesti”, organizat de Teatrul Ion Creanga.

Maniera originala in care frumosul, binele, speranta, bucuria si lumina, ca variante posibile ale existentei, dincolo de urat, intuneric si deziluzie capata forma sufletului de copil, face ineditul acestui spectacol.

Invitatia, pe care ne-o face spectacolul „Fluturi si oameni” pentru a vedea lumea cu ochi de copil, ne poarta pe taramul unde se zidesc visuri iar binele invinge raul, oricat de grea ar fi lupta. Ca stil, spectacolul „Fluturi si oameni” utilizeaza limbajul teatral creat de Dan Puric, prin alaturarea inedita a unor forme de expresie scenica: pantomima, teatru non-verbal, dans si balet clasic.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s