Cum sa treci de punctul mort

La cateva saptamani dupa ce ai inceput o dieta, vei constata ca ai ajuns in punctul mort, in care nu mai scazi in greutate. De ce se intampla asta? Afla acum, la Pretuieste Viata cu Andreea Marin.

Este foarte usor sa te descurajezi atunci cand, desi urmezi un regim, nu vezi nicio schimbare in bine pe cantar. Cel mai greu de explicat este acel moment in care stagnezi, desi tu faci eforturi – mananci mai sanatos, faci sport, iti calculezi caloriile. Acela este punctul mort, de care vorbim acum.

Dupa ce a studiat in amanunt problema, Andreea Marin a gasit si explicatia pentru aceasta etapa: cand dai jos din kilogramele in plus, iti scate si rata metabolismului bazal (RMB, pe scurt).

„Daca acest lucru s-a intamplat deja, nu intrati in panica. Va trebui sa invatam sa trecem peste!” ne incurajeaza Andreea Marin.

Ce inseamna RMB? Afla exemple concrete aici.

logo1

Imbinand puterea naturii cu cea a tehnologiei, Himalaya Wellness iti pune la dispozitie o gama variata de suplimente alimentare si cosmetice naturale pentru adulti si copii, ce au la baza medicina traditionala Ayurveda.

Misiunea Himalaya este aceea de a dezvolta remedii sigure, naturale si inovatoare, care sa-i ajute pe oameni sa duca o viata mai sanatoasa.

Himalaya – parte din familia ta!

logo frunze Himalaya


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s