Cum sa te imprietenesti cu bebelusul tau

Desi nimic nu este mai puternic decat legatura emotionala dintre mama si copilul ei, s-ar putea sa iti ia ceva timp pana sa te imprietenesti cu bebelusul tau, pana sa te acomodezi cu noul sufletel. De aceea, la Parinti de Pici, am strans o serie de idei care sa te ajute sa te sincronizezi cu puiul tau.

Desi nu e tocmai un strain atunci cand il iei pentru prima data in brate, tinand cont ca l-ai purtat in burta atatea luni, e normal sa te simti putin ciudat, ca si cum nu va cunoasteti”, explica Georgiana, mama de pici.

Pana la urma, o relatie se construieste in timp; chiar si relatia dintre mama si copilul ei. Din fericire, o buna perioada de vreme, iti vei petrece cea mai mare parte a timpului cu bebelusul tau. Veti avea numeroase ocazii in care sa va cunoasteti mai bine si sa va imprieteniti.

Poate ca nu vei avea mereu chef sa fii zburdalnica si jucausa, sigur vor fi momente in care vei fi obosita, dar vor fi si multe alte ocazii de a interactiona cu bebelusul, fie doar privindu-va si analizandu-va unul pe celalalt.

Afla si mai multe idei de a intari legatura dintre tine si bebelusul tau, acum, la Parinti de Pici.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s