Cum protejam imunitatea copilului toamna

Cum protejam imunitatea copilului toamna

Parca in fiecare an suntem luati prin surprindere de toamna. Este sezonul schimbarilor bruste de temperatura, al serilor reci si al ploilor. Asadar, este o perioada foarte buna pentru a proteja si intari imunitatea copilului tau. Descopera sfaturi utile, pentru cresterea imunitatii, acum, la Traieste Sanatos cu Simona.

Micutii nostri au reintrat in colectivitate si atunci microbii sunt mult mai concentrati pe metru patrat si copiii schimba foarte usor infectiile intre ei”, ne avertizeaza dr. Ruxandra Constantina, medic de familie, competente in apifitoterapie.

Asa ca, acum este cea mai buna perioada de a avea grija de imunitatea copilului. Primul pas prin care poti face asta este printr-o alimentatie sanatoasa, cu fructe si legume de sezon si multe preparate din peste. Fructele si legumele contin multe vitamine si minerale, in timp ce pestele contine omega-3.

In al doilea rand, poti creste imunitatea copilului tau, folosind produse naturiste, precum extracte gemoterapice, uleiuri esentiale si siropuri. Atentie, insa! Aceste produse ar trebui administrate doar la recomandarea medicului, pentru a nu perturba imunitatea copilului.

Afla mai multe despre produsele naturiste care apara sistemul imunitar al celor mici, acum, la Traieste Sanatos cu Simona.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s