Cum ne ferim copiii de raceala in timpul sezonului rece

Copiii sunt mai sensibili si mai predispusi la contactarea virusurilor, mai ales ca majoritatea isi petrec mult timp impreuna cu colegii de la scoala sau gradinita. Cel mai eficient mod de lupta cu raceala este prevenirea ei. Niciunei mame
nu ii place sa isi stie copilul bolnav si lipsit de voiosie.

In timpul sezonului rece, pâna la 42% dintre copii pot raci sau se pot imbolnavi de gripa. Virusurile ce pot determina episoade de raceala sau gripa circula mult mai usor in timpul sezonului rece. Pentru un sistem imunitar puternic, care sa se apere de raceala, e nevoie de o  nutritie corespunzatoare, miscare in aer liber, un aport adecvat de lichide precum si prin administrarea de produse naturale pe baza de echinaceea, zinc si vitamina C. 
Societatea Romana de Pediatrie recomanda produsele IMUNOGRIP JUNIOR copiilor de peste 1 an. IMUNOGRIP JUNIOR este un sirop 100% natural, pe baza de suc stabilizat si standardizat de Echinaceea Purpurea care  stimuleaza in mod natural imunitatea.  In perioadele cu risc crescut de aparitie a infectiilor gripale si a altor infectii respiratorii, este cea mai buna protectie. De asemenea, IMUNOGRIP JUNIOR este benefic dupa tratamentele cu antibiotice, pentru ca ele slabesc organismul. Este placut la gust si usor de administrat copiilor. 
In gama IMUNOGRIP exista si produse destinate adultilor, IMUNOGRIP CAPSULE , pentru ca si cei mari trebuie sa se protejeze de raceala si gripa. Gama de produse IMUNOGRIP este disponibila in farmacii si in lanturile de farmacii in intreaga tara. Mai multe detalii despre produsele  gamei IMUNOGRIP gasiti pe site-ul www.ozonenatural.ro.

[imagethumb=”1788″]


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s