Cum gasesti cel mai bun biberon pentru bebelusul tau

Cum gasesti cel mai bun biberon pentru bebelusul tau

Daca ti-ai propus sa iti hranesti bebelusul cu biberonul, te va surprinde oferta variata de sticlute cu tetine. La Parinti de Pici, iti vorbim despre diverele forme in care pot aparea, in speranta ca te vom ajuta sa alegi cel mai bun biberon.

„Mi s-a parut destul de obositor sa descopar cat de variata e oferta de biberoane, mai ales ca trebuia sa aleg unul cat mai repede, si asta chiar in primele luni, cand inca nu ma obisnuisem bine cu noul meu rol de mama”, isi aminteste Georgiana, mamica de pici.

Daca stai sa te gandesti, sunt multe lucruri de luat in considerare cand alegi cel mai bun biberon pentru bebelusul tau. Sa fie din sticla sau din plastic? Sa fie cu tetina din latex sau din silicon? Sa fie mai mare sau mai mic?

 

Multe incercari pana la cel mai bun biberon

Adevarul este ca, pana la urma, va fi nevoie sa treci prin mai multe biberoane si tetine, pana sa gasesti sticluta perfecta pentru puiul tau.

Este, insa, bine sa stii avantajele si dezavantajele diverselor tipuri de biberoane. Multi parinti le aleg pe cele din sticla, de teama substantelor chimice pe care le pot contine biberoanele din plastic. Pe de alta parte, cele de sticla sunt mai grele si mai dificil de tinut in maini de catre cel mic. In plus, exista mereu riscul sa se sparga in zeci de cioburi.

Apoi, cel mai bun biberon se alege si in functie de tetina. Unele tetine sunt din latex, dar se uzeaza destul de repede, iar altele din silicon, material mult mai rezistent la sterilizari repetate. Unele ii permit bebelusului sa suga incet, printr-o singura gaura, iar altele il fac sa termite laptele in cateva clipe.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s