Cum folosesti Jocul in descoperirea Emotiilor

Trainerul Otilia Mantelers ii invita pe parinti la Cursul de Joc si Emotii, pentru o relatie mai armonioasa cu cei mici, fara a folosi pedepse si recompense.

Cursul are la baza filosofiile Parenting by Connection a organizatiei Hand in Hand Parenting si Playful Parenting a lui Larry Cohen. Vor fi patru sesiuni, de cate 3 ore, pe parcursul urmatoarelor saptamani:

Sesiunea 1 Jocul in relatia parinte – copil: Apropiere, Incredere, Vindecare – 17 noiembrie, de la 09:30 sau de la 18:30

Vei invata ce inseamna Playful Parenting si cum iti foloseste in relatia cu copilul tau. Vei afla despre limbajul si functiile jocului, despre importanta rasului si a timpului special. Vei descoperi despre sistemul limbic al creierului si despre ciclul Conectare – Deconectare – Reconectare.

Pe parcursul atelierului, vei dobandi si cateva aptitudini de joc-fantezie: inversarea de rol, jocuri de putere si jocuri de crestere a increderii in sine.

Sesiunea 2 Varstele copiilor si provocarile parintilor – 24 noiembrie, de la 18:30, sau 25 noiembrie, de la 09:30

In acest atelier, vei afla cum sa intampini situatiile mai dificile prin care trece copilul tau si cum il poti ajuta. Care sunt sursele de putere ale copiilor? Cum primesti NU-ul copilului tau? Cum isi recapata copilul puterea si stima de sine, dupa evenimente nefericite? Vei invata despre ciclul Ganduri – Emotii – Comportament si cum poti folosi Playful Parenting cand copilul se simte izolat.

De asemenea, vei gasi solutii la discutia despre sex, la cuvintele urate ale copiilor si la situatiile frustrante.

Sesiunea 3 Fricile copilariei – 2 decembrie, de la 09:30 sau de la 18:30

Teama este una dintre cele sase emotii cu care ne nastem. Toti copiii o simt. Omul se elibereaza de teama prin ras, prin tremurat si… prin plans.

De la anxietatea de separare si intrarea in colectivitate pana la teama de fantome sau personaje negative, vei afla cum sa lucrezi cu fricile copilului tau si ce jocuri se pot aplica.

Sesiunea 4 Marele Plans – 8 decembrie, de la 18:30, sau 10 decembrie, de la 09:30

Vei descoperi rolul terapeutic al povestilor, cum rezolvi crizele de furie si fenomenul „broken cookie”.

Taxa: Cursul de Joc si Emotii costa 430 de lei de persoana pentru toate cele 4 sesiuni. Sotul/ sotia are 30% reducere.

Unde: Sesiunile au loc la Galeria Occidentului (strada Occidentului, nr. 11, Bucuresti).

Inscrieri: Pentru inscrieri, trimite un mesaj aici sau un e-mail pe adresa otiliamantelers@yahoo.com. Pentru mai multe informatii, suna la numarul 0749.316.294


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s