Cum faci un borcan al fericirii

Inceputurile de an sunt pline de rezolutii, promisiuni si planuri. Speram ca printre dorintele tale pentru noul an sa se numere si cea de a petrece cat mai mult timp in familie, alaturi de cei dragi. Noi promitem sa iti dam cat mai multe idei de jocuri, experimente, filme si activitati art&craft pe care sa le incerci impreuna cu famila.

Astazi, de exemplu, te invitam sa faci un borcan al fericirii. Ai nevoie de un borcan de sticla curat, cu sau fara capac. Nu e nevoie sa-l decorezi in vreun fel, ci doar sa-ti iei angajamentul de a-l umple, pana la sfarsitul anului, cu 365 de momente de fericire.

Concret, la finalul fiecarei zile, scrie pe o bucata de hartie ce te-a facut fericit in ziua respectiva, apoi impatureste hartia si pune-o in borcan.

Poti face cate un borcan al fericirii pentru fiecare membru al familiei sau puteti strange intr-un singur borcan hartiutele tuturor, scrise sau desenate.

Momentul scrierii biletelelor poate deveni un moment special de discutie in familie despre intamplarile voastre de peste zi si despre lucrurile care v-au facut fericiti in ziua respectiva. De asemenea, e o ocazie minunata de a deveni recunoscatori, dandu-ne seama ca exista o multime de motive de bucurie si fericire in fiecare zi.

Iar in zilele cand pare ca nimic nu iti aduce fericire, poti „rasfoi” borcanul fericirii si vei gasi in el o multime de motive fericite.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s