Cum e anul tau?

Daca te gandesti la un an din viata ta, in ce l-ai masura? In griji, in proiecte, in vacante? Iata o sugestie, in acest episod din Pretuieste Viata cu Andreea Marin.

De ce ne masuram timpul in replici rautacioase, pline de dispret? Si de ce ne consumam energia sa le raspundem?”, se arata intr-o scrisoare adresate realizatoarei.

Esenta epistolei pe care o vei asculta in acest episod este ca ne concentram prea mult pe supararile, dezamagirile, nervii si grijile din viata noastra. Observam prea usor rautatile din jurul nostru si parca paharul vine mereu pe jumatate gol.

Ce-ar fi, ne propune autoarea scrisorii, daca ne-am schimba putin perspectiva si ne-am aminti de toate lucrurile pentru care suntem recunoscatori in viata noastra? Zambetul copilului, acea dupa-amiaza relaxanta alaturi de persoana iubita, glumele intre prieteni etc.

Sunt atat de multe momente pe care le putem sarbatori, in loc sa ne concentram pe ce ne face nefericiti! Andreea Marin ne citeste acum intreaga pledoarie prin care suntem indemnati sa privim altfel viata, sa o pretuim.

logo1

Imbinand puterea naturii cu cea a tehnologiei, Himalaya Wellness iti pune la dispozitie o gama variata de suplimente alimentare si cosmetice naturale pentru adulti si copii, ce au la baza medicina traditionala Ayurveda.

Misiunea Himalaya este aceea de a dezvolta remedii sigure, naturale si inovatoare, care sa-i ajute pe oameni sa duca o viata mai sanatoasa.

Himalaya – parte din familia ta!

logo frunze Himalaya


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s