Cum devii cea mai buna varianta a ta?

Mai ai timp sa te ocupi si de propria persoana? Daca nu iti mai amintesti cand a fost ultima oara cand ai facut ceva doar pentru tine, ai nevoie sa incerci aceste exercitii de dezvoltare personala.

Timpul pentru propria persoana pare sa fi devenit un lux, mai ales pentru parintii care si-ar sacrifica fiecare minut liber pentru copiii lor.

In aceasta editie a emisiunii Meditatii pentru parinti, Andrei Dunuta, trainer in dezvoltare personala, ne ofera cateva metode simple prin care putem sa ne imbunatatim zi de zi, prin care sa lucram la „eficienta personala”, cum o numeste el.

Poti incepe prin a-ti crea o mantra, adica o fraza care sa te incurajeze in fiecare zi si sa te provoace sa lucrezi zilnic la propria persoana. O poti agata de oglinda sau de frigider, pentru a fi sigur(a) ca treci mereu pe langa ea.

Apoi, incearca in fiecare dimineata sau seara un exercitiu simplu de dezvoltare personala. Stai o ora cu tine insuti/ insati, in care sa te gandesti ce vrei sa faci pentru propria persoana in ziua respectiva sau ce ai facut deja.

Afla aici si mai multe exercitii pentru a e ajuta pe tine insuti/ insati, descopera cine iti influenteaza cel mai mult actiunile si care sunt cele trei lucruri care denota ca ai eficienta personala.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s