Cum creștem copii încrezători în propriul corp

Dove îi sprijină pe tinerii din Romania să își cultive stima de sine și o imagine pozitivă asupra propriului corp, prin programul Dove – Ai încredere în tine.

Alături de Happy Music, Dove a pregătit o serie de emisiuni săptămânale dedicate părinților, profesorilor și adolescentilor, cu invitați care abordează subiecte legate de încrederea în sine a tinerilor.

În editiția din 30 mai a emisiunii Happy Music, Marius Constantinescu l-a avut invitat din nou în studio pe Alex Zamfir și pe Melania Medeleanu prin telefon.

Împreună, au vorbit despre importanța creșterii și educării copiilor astfel încât să fie încrezători în propriul corp, despre modalitățile prin care se pot implica părinții și profesorii pentru generații încrezătoare și despre cum putem face din social media un spațiu pozitiv, sigur și creativ pentru copiii noștri.

Află mai multe ascultând podcastul de mai jos:

Toate resursele cu ajutorul cărora le putem vorbi copiilor despre încrederea în sine, cum facem față întrebărilor dificile și cum îi ajutăm să își consolideze o stimă de sine crescută se găsesc pe site-ul Dove.com/incredere.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s