Cum combatem anxietatea si depresia?

In perioada primaverii mai toata lumea simte ca este mai trista, mai ingrijorata si pusa pe ganduri. De aici pana la depresie este doar un pas. Pentru femei variatiile de temeratura au efecte asupra starii lor de spirit si asa apar starile de anxietate sau de nervozitate.

Putem combate aceste stari cu o alimentatie bogata in verdeturi, fructe confiate, miere, laptisor de matca si ginseng siberian. Daca simptomele persista este indicat sa mergem la un psiholog sau la un medic specialist in apifitoterapie.

In acelasi timp este recomandat sa ne energizam si ne oferim mici placeri, sa bem o ciocolata calda, o cafea aromata, un ceai negru sau sa facem masaj si sa ne relaxam.

Cum combatem starile de anxietate si de depresie aflam de la Ruxandra Constantina, medic primar competenta in apifitoterapie, la Traieste Sanatos cu Simona.

Emisiune prezentata de SANADOR

Infiintat in anul 2001, SANADOR a cunoscut o dezvoltare continua, in prezent detinand mai multe clinici, laboratoare de analize medicale si cel mai mare spital privat multidisciplinar din tara, in care asigura tratament inclusiv pentru situatii de urgenta.

In cadrul Spitalului Sanador sunt disponibile 14 linii de garda 24/24: Cardiologie, neurologie, Obstetrica-ginecologie, ATI, Neonatologie, pediatrie, chirurgie generala, ortopedie-traumatologie, urologie, computer tomografie, ecografie, radiologie conventionala, laborator, medicina de urgenta


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s