masa de craciun

Cum, ce si cat mancam de Sarbatori?

De Sarbatori, exista mereu riscul sa ne dam voie sa mancam mai mult decat ar fi nevoie. Dupa ce unii au tinut post atata timp, altii au asteptat momentul in care sa pregateasca si sa se infrupte din masa de Craciun, a venit, in sfarsit, momentul. Insa, in aceasta perioada, este bine sa ai grija la ce, cat si cum mananci. Altfel, te pasc o multime de probleme, printre care amintim: kilogramele in plus, balonare sau indigestii.

Pentru sarbatori frumoase, in care sa ne bucuram de momentele in familie, Dr. Ruxandra Constantina are cateva sfaturi care sa ne fereasca de probleme digestive si de o nedorita vizita la spital.

Cum, ce si cat mancam de Sarbatori?

De exemplu, daca mananci carne, este de preferat sa ai langa o garnitura de legume, nicidecum alta mancare grea, cum ar fi cartofii.

Sau, pentru ca este sezonul dulciurilor, alege dulciurile facute in casa si evita-le pe cele din comert, care contin o multime de aditivi.

Este util sa ai la indemana si o trusa verde. Despre ce contine aceasta trusa si multe alte sfaturi pentru mesele de Sarbatori aflam chiar acum.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s