copiii sarbatoresc romania itsy bitsy

Copiii sarbatoresc si iubesc Romania

Tablouri tricolore facute de mainile copiilor, chiar de Ziua Nationala a Romaniei, la lansarea campaniei Copiii sarbatoresc Romania, au ajuns in cele mai importante institutii ale statului: Administratia Prezindentiala, Guvern, Camera Deputatilor, Ministerul Educatiei, Primaria Bucuresti, Avocatul Copilului, Politia Capitalei, Autoritatea Nationala pentru Drepturile Persoanelor cu Dizabilitati, Copii si Adoptii etc.

Tablourile au fost oferite de o delegatie de copii imbracati in costume populare, care au inmanat oficialilor si o scrisoare deschisa cu o selectie de mesaje de iubire, pe care mii de copii le-au facut Romaniei in cadrul evenimentului Copiii sarbatoresc Romania.

Evenimentul a fost organizat de Itsy Bitsy FM pe 29, 30 noiembrie si 1 decembrie, in Bucuresti.

Draga Om Mare,

Noi, copiii care anul acesta am sarbatorit altfel ziua nationala, am transmis Romaniei gandurile noastre bune si i-am spus de ce o iubim:

„Romania, te iubesc! Tu esti tara mea si asa vei fi mereu! Esti perfecta pentru mine!” Daria
„iti doresc un an bun si ca oamenii sa te ingrijeasca tare, pentru ca fara tine noi nu am mai putea trai.” Ama
„La multi ani! Eu iubesc Romania pentru ca romanii sunt curajosi si Romania are multe ape sanatoase.” Tudor
„Vreau sa nu mai fie gunoaie in Romania. Si o iubesc pentru ca are foarte multe locuri frumoase pentru vacante.” Antonia
„Romania este o tara luptatoare si minunata. Noi oamenii ar trebui sa o pretuim si sa avem grija de ea.” Gabriela
„Romania este o tara frumoasa si o iubesc asa cum este!” Bianca
„La multi ani romanilor! Fiti buni cu tara voastra! Hai sa ne apreciem tara!” Larisa
„La multi ani, Romania! Sa stii ca nu vreau sa ma mut din Romania.” Andrei
„La multi ani tuturor romanilor, inclusiv celor din strainatate. si ei au dreptul sa fie sarbatoriti.” Natalia

Am cantat melodii populare, am jucat hore si am cantat imnul. Am sarbatorit cu steaguri pictate pe fata si pe linguri de lemn, ne-am impletit tricolor in par, am purtat bratari tricolore cu „Iubesc Romania” si am facut cu amprentele noastre cea mai mare bratara de iubire pentru tara. iti trimitem din ea o particica, plina de emotiile noastre.

Parintii s-au bucurat si ei cu noi si am fi tare fericiti ca in anul urmator sa sarbatorim impreuna cu cat mai multi oameni mari ca tine. Auzim multi adulti care vorbesc doar de lucrurile care nu merg in tara, dar noi vedem si lucrurile frumoase si bune si dorim sa vi le aratam si voua, sa ne bucuram de ele si sa le inmultim. Pentru ca noi traim in Romania si aici vrem sa traim si cand vom fi Oameni Mari, asa ca tine!

#CopiiiSarbatorescRomania #CopiiiIubescRomania

 


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s