Cum arata educatia care creste oameni MARI? (P)

Copiii au o capacitate naturala, extraordinara, de crestere si dezvoltare. De aceea, centrul educational KidSmart vrea sa ofere cat mai multor copii din Romania o educatie prietenoasa, care sa ii sustina sa isi atinga potentialul maxim.

Infiintat din dorinta de a aduce noutate si performanta in invatamantul romanesc, KidSmart se inspira din sistemul educational finlandez, recunoscut ca fiind la ora actuala cel mai performant din Europa. Educatia moderna este universul KidSmart, aducem 11 domenii de invatare, 6 programe si peste 40 de tematici dezvoltate pentru copii de la 2 la 10 ani, care transforma copiii cu minti curioase in viitori adulti pregatiti pentru succes. Am construit un mediu de invatare unic, in care sunt incurajate comunicarea si discursul in public, curiozitatea, gandirea logica si critica, exprimarea emotiilor, abilitatile sociale si colaborarea in echipa, increderea in fortele proprii, originalitatea si creativitatea.

La KidSmart, promovam o educatie moderna si flexibila, in care urmarim sa identificam abilitatile copiilor si sa ii sustinem sa se dezvolte facand ceea ce le place. Practic, noi credem ca in fiecare copil este un geniu care abia asteapta sa fie descoperit. Si cu totii avem potentialul de a deveni genii, daca ajungem sa ne cunoastem si sa ne rafinam calitatile noastre native.

Programele KidSmart sunt interactive si se bazeaza pe experiente directe, practice si aplicate pentru o invatare spontana si cat mai usoara. Nevoia copiilor de sens si scop este stimulata in timpul orelor si vizam un proces educational care sa le asigure copiilor experiente pozitive de invatare prin intermediul noilor tehnologii. La KidSmart, vom traversa tot Universul, vom calatori in cele mai indepartate culturi, vom deveni specialisti in protectia mediului, ne vom face un studio de arta, vom fi maestri in bucatarie si vom cunoaste secretele unei vieti sanatoase, vom deveni specialisti in inginerie si vom administra cu succes banii si afacerile.

Despre-noi-KS-newNe place diversitatea si facem captivanta fiecare tematica de invatare prin: informatiile interesante pe care le selectam, jocurile inedite pe care le propunem, proiectele de lucru in echipa, exercitiile, demonstratiile si experimentele, toate activitati practice din care copiii au cele mai multe beneficii.

Programele noastre sunt special construite pe grupe de varsta, cursurile se desfasoara pe parcursul a 44 de saptamani, din septembrie pana in iulie. Fiecare modul are 4 tematici fascinante de invatare cu rezultate uimitoare in cresterea copiilor. Cursurile au loc in fiecare saptamana – cate o sedinta interactiva si plina de experiente pozitive. In fiecare grupa sunt maximum 10 copii energici si curiosi, activati de un instructor KidSmart, iar cursurile dureaza intre 50-80 de minute intense si captivante.

ToateVino astazi cu copilul tau la o lectie gratuita KidSmart si vei afla cum arata educatia care creste oameni MARI. Intra pe www.kidsmart.ro si afla beneficiile programelor educationale!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s