crema protectie solara copii

Cum aplici crema de protectie solara pe copii

Cu totii stim ca cei mici sunt energie pura si, ca argintul viu, nu stau locului o clipa. Atunci, cum ii prindem pentru a-i da cu crema de protectie solara? Afla solutii acum, la Parinti de Pici.

„Eu am in dotare o fetita destul de linistita, dar chiar si asa, tot mi-e greu uneori sa o dau cu crema de soare inainte sa iesim la plimbare”, spune Georgiana, mama de pici. „Ba ii vine cheful sa alerge prin casa tocmai cand atunci, ba da din maini si din picioare si nu ma lasa sa-i intind lotiunea uniform.”

Bineinteles, fetita ei nu este singurul copil care reactioneaza asa. Si este o reactie normala. Nu numai ca cei mici nu se pot concentra foarte mult timp pe o activitate, dar, cand tu le ceri sa stea locului si ei vor sa se joace sau sa intre in piscina sau sa faca orice altceva, s-ar putea sa ai probleme.

De aceea, pentru sanatatea copilului, mai bine este sa il dai cu crema de protectie solara inainte sa iesiti din casa, inainte de plimbare sau de plaja. Descopera si mai multe sfaturi acum, la Parinti de Pici.

Crema de protectie solara in joaca

O solutie pentru a-ti convinge copilul sa accepte crema de protectie solara este sa il lasi pe el sa o intinda. Bineinteles ca se va murdari din cap pana in picioare, pentru ca, pana la urma, in asta consta tot amuzamentul. In plus, cel mic se va distra cu atat mai mult cu cat ii dai si lui un pic de control asupra activitatii.

Apoi, jucati-va cu crema de protectie solara. O puteti intinde impreuna, folosind diverse accesorii – un buretel sau o discheta demachianta.

Foto: Shutterstock


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s