Cum ajuți zilnic copiii, fără să îți dai seama

Peste 1000 de copii cu autism au fost ajutați de A.I.P.A., Asociația pentru Intervenție Precoce în Autism, în cei 18 ani de la înființare, atât prin terapii specializate, cât și prin consiliere.

Îi poți ajuta și tu pe cei mici, redirecționând 3,5% din impozitul tău către ei. Trebuie doar să completezi online formularul 230 și să îl trimiți apoi, completat, la adresa asociatie_aipa@yahoo.com.

Durează doar un minut, iar ajutorul dat de tine este dat mai departe către toți copiii care beneficiază zilnic de terapiile și dragostea A.I.P.A.

Cum ajută A.I.P.A. copiii

A.I.P.A este o asociație non-profit creată din dragoste pentru copii, în 2006, de o echipă de psihologi specializați în Verbal Behaviour, Parenting, Analiză comportamentală aplicată (BCaBA, RBT), psihologie clinică, psihopedagogie specială, logopedie și științe socio-umane.

Echipa intervine cu soluții atunci cand copilul prezintă probleme de comportament, atât prin identificarea cauzei, cât și prin reducerea și eliminarea problemei. Mai precis, echipa A.I.P.A. este specializată să intervină în cazul copiilor cu vârste cuprinse între 1 an si 15 ani, pe probleme precum: tulburări de limbaj, comportament opozant, comportament disruptiv, agresivitate, auto-vatamare, anxietate, atacuri de panica, insomnie, depresie, tulburari de alimentație, tulburări de învățare (dislexie, disgrafie, discalculie), ADHD, hiperkinezie, TSA (tulburari din spectrul autist), tulburare pervaziva de dezvoltare, sindrom Asperger, sindrom Down, sindrom Williams, sindrom Prader-Willi.

Mai multe detalii despre echipă și despre asociație și despre activitatea A.I.P.A. se găsesc pe www.autism-aipa.ro.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s