Cum a luat fiinta Itsy Bitsy FM

La 10 ani de Itsy Bitsy, fondatoarea Nadia Tataru le spune ascultatorilor istoria postului de radio, atat de indragit de parinti si copii, intr-o editie speciala a emisiunii Meditatii pentru parinti.

„Radio Itsy Bitsy; la inceput, un radio pentru copii; astazi, un radio pentru copii si parinti si pentru familii fericite. Cum a reusit sa se alieze ceea ce este astazi Radio Itsy Bitsy?” intreaba Cristina Trepcea, intr-o editie speciala a emisiunii Meditatii pentru parinti, la aniversarea postului de radio.

In urma cu 10 ani, doi proaspeti parinti, asteptand venirea pe lume al celui de-al doilea copil, au pornit spre Consiliul National al Audiovizualului (CNA) cu un gand maret: sa le ofere o lume mai buna copiilor lor, in special, si tuturor micutilor, in general. Este vorba despre Felix si Nadia Tataru, care puneau bazele radioului Itsy Bitsy, un proiect inedit atat pentru Romania, cat si pentru toata Europa.

„Noi, cand am lansat radioul, am avut asa in gand: sa aiba copiii o copilarie fericita si parintii sa aiba un ajutor la indemana” marturiseste Nadia Tataru.

Cum au reusit Nadia si Felix sa lanseze Itsy Bitsy FM, intr-o lume in care televiziunea domina timpul liber al copiilor? Cum a evoluat postul de radio de-a lungul timpului? Afla aici.


Un comentariu la „Cum a luat fiinta Itsy Bitsy FM”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s