Cu bebe la mare: De la ce varsta si in ce conditii?

Cu bebe la mare: De la ce varsta si in ce conditii?

Suntem siguri ca de-abia astepti sa ajungi la plaja si sa te joci in nisip cu piciul tau. Insa, daca ai un copil prea mic, sfatul nostru este sa mai astepti putin. De cand este bine sa mergi cu bebe la mare? Afla acum, la Parinti de Pici.

„Noi i-am facut fetitei noastre cunostinta cu marea pe cand avea doar 3 luni si ne-am simtit excelent toti 3. Bineinteles ca nu am stat la plaja si nici macar in soare la orele amiezii, dar ne-am plimbat destul de mult pe plaja dimineata si seara”, isi aminteste Georgiana, mama de pici.

Cand mergi cu bebe la mare, varsta conteaza mai putin. Desi sunt specialisti care recomanda sa nu mergem la plaja cat copilul are sub 6 luni, atata timp cat nu il expui la soare si ii asiguri protectia solara, puteti sa mergeti si la mare.

Este important sa te asiguri ca puiul tau este bine acoperit, ca poarta palariuta si ochelari de soare si ca este dat cu crema de protectie cu factor 50+. Totodata, este important sa evitati orele cand soarele arde prea tare, asa ca plimbarile cu bebe la mare ar trebui sa se desfasoare dimineata devreme si seara, aproape de apus.

Afla aici mai multe sfaturi de la mamica Georgiana.

 


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s