Crosul familiilor la Campionii sanatatii

Peste 1.000 de parinti si copii sunt asteptati la o noua editie a Crosurilor pentru parinti si copii – Campionii sanatatii, eveniment organizat de Asociatiile EMOVERE si RO CLUB MARATON.

Sambata, 6 iunie 2015, incepand cu ora 10.30, in Parcul Al. Ioan Cuza (fost I.O.R.) din Bucuresti, cuplurile de parinti si copii, legati de mana cu o panglica de maxim 1 metru, vor alerga pentru o viata sanatoasa in familie.

Inca din 2010, sportivii Ro Club Maraton si voluntarii Asociatiei EMOVERE aduna in parc copii si parinti care invata sa alerge impreuna, sa manance sanatos, sa se bucure de miscare in aer liber si de compania altor familii care impartasesc valori de viata sanatoasa.

Crosul Campionii sanatatii va avea loc in aceeasi zona a parcului, la intrarea de la intersectia strazilor Baba Novac si Campia Libertatii, in spatele statuii lui A. I. Cuza, la capatul aleii principale, in zona numita Belvedere. Intrecerile vor avea starturi separate, in functie de varsta copilului:

  • copii cu varste cuprinse intre 0-2 ani – proba necompetitiva;
  • copii cu varste cuprinse intre 2-4 ani – fete/baieti;
  • copii cu varste cuprinse intre 4-6 ani – fete/baieti;
  • copii cu varste cuprinse intre 6-9 ani – fete/baieti;
  • copii cu varste cuprinse intre 9-11 ani – fete/baieti.

Toti copiii vor primi mere gustoase de la Irinuca, personajul simbol EMOVERE, iar castigatorii vor primi premii sanatoase. Fiecare alergator care ajunge la linia de sosire va primi o medalie de Campion al sanatatii.

La standul Kineto Bebe, copiii intre 6 luni si 2 ani vor participa alaturi de parinti la demonstratii de gimnastica adaptata varstei, impreuna cu kinetoterapeutii centrului, specializati in lucrul cu cei mici.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s