Cresterea imunitatii la copii: recomandari si restrictii

Cresterea imunitatii la copii: recomandari si restrictii

Inainte sa urmezi vreo cura de imunizare gasita pe Internet, tine cont de urmatoarele recomandari, din emisiunea Traieste Sanatos cu Simona. Dr. Ruxandra Constantina ne ofera sfaturi pentru cresterea imunitatii la copii.

Fiecare schimbare de sezon este un moment in care organismul este cel mai slabit. Sunt perioade in care este nevoie sa il ajutam putin, prin cresterea imunitatii. Iar copiii sunt in special vizati la acest capitol, intrucat sunt mai sensibili si mai predispusi la raceli sau complicatii precum bronsite, laringita sau pneumonii.

Insa este important sa fim atenti de unde ne luam informatiile pentru cresterea imunitatii, dupa cum ne avertizeaza si dr. Ruxandra Constantina, medic de familie cu competente in apifitoterapie. Descopera sfaturile sale aici.

Cresterea imunitatii in mod corect

Pentru a ajuta imunitatea copilului tau, primul pas este sa stabilesti un plan de actiune cu medicul de familie. Nu exista un tratament universal, asa ca este indicat sa verificam care sunt nevoile copilului.

Vei vedea ca doctorul iti va recomanda produse naturale precum echinaceea, extracte gemoterapice, fructe si legume, pe o anumita perioada.

Emisiune prezentata de SANADOR

Infiintat in anul 2001, SANADOR a cunoscut o dezvoltare continua, in prezent detinand mai multe clinici, laboratoare de analize medicale si cel mai mare spital privat multidisciplinar din tara, in care asigura tratament inclusiv pentru situatii de urgenta.

In cadrul Spitalului Sanador, sunt disponibile 14 linii de garda 24/24: Cardiologie, neurologie, Obstetrica-ginecologie, ATI, Neonatologie, pediatrie, chirurgie generala, ortopedie-traumatologie, urologie, computer tomografie, ecografie, radiologie conventionala, laborator, medicina de urgenta


Ultimele articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s