Creeaza multe amintiri cu putin efort!

Timpul de calitate in familie inseamna si sa faci un efort constient de a crea amintiri alaturi de cei dragi. Iata exemplul emotionant al unui tatic. Il incercam si noi?

O fotografie realizata dintr-o inspiratie pe moment, un mic imbold al destinului si multa dragoste. Cam asa se traduce traditia pe care Steve Addis, brand strategist, o are cu fiica sa: sa faca aceeasi poza, in acelasi colt de strada, in fiecare an. Pare banal, dar acest ritual a durat 15 ani. An de an, tatal si fiica sa, fie ca aveau treaba sau nu, porneau spre New York, locul in care a inceput povestea.

Prima fotografie a fost facuta cand micuta avea un an. In anul urmator, soarta i-a adus pe parinte si copil in acelasi loc. De atunci, Steve Addis si sotia sa si-au dorit sa continue.

Acest ritual i-a marcat si pe parinte si pe copil deopotriva. Tatal, fotograf amator, rareori aparea in poze, preferand sa stea in spatele obiectivului.

„Nu stiu despre voi, dar, in afara acestor 15 poze, eu nu apar in multe fotografii de familie”, explica el. „Va incurajez pe toti sa intrati in poza.”

Ce a invatat fiica sa din aceasta experienta? Afla din conferinta TED, iar apoi incearca si tu acest experiment.

Pentru mai mult timp de calitate in familie, sustine si tu campania 1 Iunie Zi Libera.

[ted id=1634 lang=ro]

 


Ultimele articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s