Craciunul Copiilor, 16 – 20 decembrie 2016 – Parcul Kiseleff – Bucuresti

 

Teatrul Ion Creanga organizeaza intre 16 si 20 decembrie in Parcul Kiseleff din Capitala „Crăciunul copiilor”, o sarbatoare pentru intreaga familie. Pregatit cu grija, pentru spiridusi de toate varstele, evenimentul are la baza traditii frumoase si amintiri glazurate, numai bune de pus in rama. Concerte si recitaluri, spectacole si ateliere, toate surprizele pregatite in cadrul programului sunt presarate cu un ingredient secret – spiritul sarbatorilor de iarna si asezate intr-un decor desprins din vis: Scena colindatorilor si Satul lui Mos Craciun.

Printre mii si mii de lumini, globuri si oameni de zapada, scena isi asteapta in fiecare zi cetele de oaspeti: pastratori ai obiceiurilor din vechime(Ducu Bertzi, Narcisa Suciu, formația Trei Parale, coruri indragite din Bucuresti – Corul de Copii Radio, Corul de Copii al Operei Nationale Bucuresti), dar si ansambluri si grupuri venite de departe, aducand in dar traditii din Maramures, Bihor si Arges. Acestora li se alatura prieteni noi, care detin formula unei petreceri reusite (ADDA, Alina Sorescu, Alma, Deepcentral, Feli, Lucia si Nicole Cherry).

Evenimentul aduce daruri si pentru cei mai mici spiridusi, copiii cu varsta sub 3 ani. Pentru acestia Teatrul Ion Creanga va sustine in weekend, pe 17 si 18 decembrie, in Laboratorul de povesti, 2 spectacole de teatru: „Buna dimineata!” si „Iglu”.

Intrarea este libera, iar entru spectacole si ateliere accesul se face in limita locurilor disponibile.

Mai multe detalii despre eveniment si program sunt disponibile pe www.teatrulioncreanga.ro și Facebook.com/TeatrulIonCreanga.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s