Copilul tau negociaza orice?

„Inca 5 minute, te rooog!” De cate ori nu ai auzit asta de la copilul tau? Ce faci atunci cand micutul tau negociaza orice?

In aceasta editie a seriei „Meditatii la minut”, psihologul Otilia Mantelers, trainer Playful Parenting, ne ofera cateva solutii constructive.

Da, este adevarat ca programul unei familii se negociaza. Si mai este adevarat ca unele reguli pot fi putin prea stricte, fara sa ne dam seama. Dar, de aici si pana a ne targui cu cei mici pentru inca 5 minute de televizor sau inca o prajitura este cale lunga. Ce faci in aceste cazuri?

Otilia Mantelers ne ofera o solutie pasnica, fara pedepse sau certuri in casa, prin care ii putem asculta pe micutii care negociaza orice.

Asociatia Multiculturala de Psihologie si Psihoterapie si Otilia Mantelers, alaturi de numerosi parteneri printre care se numara si radio Itsy Bitsy, si-au unit eforturile pentru ai aduce in Romania pe Harville Hendrix & Helen LaKelly Hunt, doi dintre cei mai indragiti terapeuti de cuplu si familie din intreaga lume.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s