Conferinta: Ai grija cum vorbesti in educatia timpurie!

Fundatia ACORNS organizeaza in perioada 7-8 mai 2015, cea de-a doua editie a Conferintei de Educatie Timpurie cu titlul ”SSS! Ai grija cum vorbesti daca vrei sa cresc sanatos!”, singurul eveniment de sprijinire a educatiei timpurii in Romania.

Pe parcursul celor doua zile de conferinta, specialisti din Marea Britanie, educatori si psihologi care lucreaza in educatia timpurie le vor oferi celor peste 80 de participanti – educatori si supraveghetori din crese si gradinite – cele mai noi informatii si strategii probate in activitatea de zi cu zi, pentru imbunatatirea educatiei copiilor.

”SSS! Ai grijă cum vorbesti daca vrei sa cresc sanatos!” este un eveniment social, ce face parte din seria de conferinte FIRST7. In acest scop, personalul din gradinitele si cresele de stat va avea acces gratuit.

„Ne dorim ca, prin aceasta actiune, sa aducem valoare in activitatea educatorilor si sa subliniem faptul ca personalul din crese si gradinite are nevoie de instruire de specialitate, pentru a lucra alaturi de copiii”, declara Valentina Secara, Manager General Fundatia ACORNS.

Prin conferintele FIRST7, Fundatia Acorns isi propune sa aduca in prim-plan rolul esential al educatorilor in crearea fundamentelor educatiei unui copil, accentuand importanta dezvoltarii copilului in primii ani de viata.

Prezenta la cea de-a doua editie a Conferintei de Educatie Timpurie “SSS! Ai grija cum vorbesti daca vrei sa cresc sanatos!”, are loc pe baza de înscriere la training@acorns.ro sau numarul 0720.064.916.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s