Copiii talentati sunt invitati la Junior Gifted Education ART-team

Asociatia IRSCA Gifted Education a dat startul inscrierilor la Clubul Junior Gifted Education ART-team, destinat copiilor talentati din toata tara.

Programul se adreseaza, in primul rand, copiilor din comunitatea scolara din Arad si copiilor profesorilor care vor participa la Scoala de iarna a Educatiei de Excelenta.

Scoala de iarna se va desfasura in perioada 31 ianuarie – 3 februarie la Arad, iar in paralel cu aceste cursuri, adresate cadrelor didactice, va fi organizata prima editie a programului de iarna gifted education Junior Gifted Education ART-team – „Puterea de a crede in visul lor”.

In cadrul programului, copiii vor avea parte de trei zile de pregatiri si spectacole de dans, muzica si arta dramatica.

Pentru a putea participa la aceste activitati, copiii trebuie sa prezinte aptitudini excelente in domeniile: muzica vocala sau instrumentala, dans modern si teatru.

Participarea copiilor se face cu acordul parintilor, urmand ca acestia sa fie admisi in urma unei selectii riguroase facute de o echipa de specialisti recunoscuti in domeniu.

Inscrierile se fac pana pe 26 ianuarie, mai multe detalii gasindu-se pe http://junior-gifted-art-team.ning.com si www.supradotati.ro.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s