Copiii si parintii alearga impreuna la a X-a editie a Campionilor sanatatii

Copiii si parintii alearga impreuna la a X-a editie a Campionilor sanatatii

Campionii sanatatii – cea mai iubita cursa a copiilor impreuna cu parintii lor – va avea loc sambata, 14 aprilie, incepand cu ora 10:00 in Parcul Al. Ioan Cuza din BucurestiFondurile adunate in aceasta cursa pentru copii si parinti vor ajuta copiii aflati in suferinta, care sunt inscrisi in proiectul Magic Makers.

Aflata la a X-a editie aceasta activitate sportiva in aer liber dedicata familiilor, asteapta peste 1.200 de alergatori in cursele gandite special pentru a adapta parintii la ritmul copiilor si a petrece impreuna timp frumos si sanatos.

Burse de Sanatate”: Alergi in familie si sustii un copil aflat intr-o situatie dificila

Anul acesta Campionii sanatatii alearga si pentru o cauza sociala: copiii cu afectiuni oncologice, cei cu imunodeficiențe Si copiii care au suferit arsuri grave si familiile acestora, vor putea fi sustinuti prin „Burse de Sanatate”. Taxa de inregistrare si toate donatiile vor fi dublate de sponsorul proiectului. Ne propunem ca cel putin 15 copii cu probleme de sanatate si cu o situatie materiala precara sa poata beneficia de burse lunare din donatiile si fondurile adunate la Campionii sanatatii.

Inscriidu-te la Cursele pentru copii si parinti Campionii sanatatii donezi taxa de inscriere catre un copil aflat in suferinta.

MagicMAKERS – „Burse de Sanatate” este un proiect al Asociatiei MagiCAMP.

“Pentru unii dintre copiii de care se ocupa Asociatia MagiCAMP sa alerge e doar un vis. Ei sunt nevoiti sa petreaca saptamani intregi in patul de spital, departe de bucuriile copilariei. Parinti si copii, “campionii sanatatii” participa insa la crosul organizat de Asociatia EMOVERE, Elite Running si Ro Club Maraton pentru ca cei care mai au inca de luptat sa mai faca un pas spre o viata ca cea de dinainte de cancer.“ declara Melania Medeleanu si Vlad Voiculescu.

In fiecare primavara incepand cu anul 2010, Crosurile pentru copii si parinti – Campionii sanatatii au adunat din ce in ce mai multi sustinatori din gradinitele si scolile din Bucuresti. Intrecerile sunt organizate pe categorii de varste de la 6 luni la 12 ani. Toti copiii vor primi medalii “Campionii sanatatii” si mere gustoase de la Irinuca, personajul simbol EMOVERE, iar castigatorii vor primi premii sanatoase. Toti participantii vor primi din partea organizatorilor tricouri Magic Makers.

Baby Love Gym la Campionii sanatatii

De sport si sanatate se vor bucura si bebelusii – copiii intre 4 luni si 2 ani, care vor participa alaturi de parinti la demonstratii de gimnastica adaptata varstei. Demonstratiile vor fi sustinute de specialisti, kinetoterapeuti ai centrului Kineto Bebe, prin proiectul Baby Love Gym. Ei vor invata ca miscare este un mod de viata care trebuie invatat inca de mic pentru a creste sanatos si armonios.

Inscrierea la cros se poate face pe http://campioniisanatatii.eliterunning.ro/ sau la  fata locului, prin plata a 20 de lei, care reprezinta taxa de participare. Fiecare cuplu de alergatori parinte – copil va primi un kit – Campionii sanatatii cu tricouri MagicMAKERS, sapca, numar de concurs si mere sanatoase de la Irinuca.

Toti participantii la crosurile Campionii sanatatii vor primi in dar, la finalul zilei, un spectacol de teatru cu papusi, in care Irinuca si prietenii ei ii invata pe copii de ce este sanatos sa faci miscare in fiecare zi si de ce legumele si fructele sunt prietenii cei mai buni ai copiilor. Spectacolul este creat de actrita Violeta Mitescu.

Actiunea este sprijinita de: Asociatia MagiCAMP, Primaria Sectorului 3 Bucuresti, Kineto Bebe, Bonduelle etc.

Partener media principal – Itsy Bitsy FM


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s