Bodo: Copiii mei m-au luminat de cand i-am vazut

Bodo: Copiii mei m-au luminat de cand i-am vazut

Bogdan Marin este mult mai cunoscut pentru numele de scena, Bodo, fiind vocalistul trupei Proconsul. Mai putini sunt cei care il stiu in rolul de tata. Asa ca, l-am invitat in emisiunea Tati in dialog, sa ne povesteasca despre cei trei copii ai sai, Alexandru, Daniel si Filip, si despre viziunea sa asupra vietii de parinte.

Cel mai mare copil al cantaretului, Alexandru, s-a nascut cand Bodo avea 20 de ani. „Am fost iresponsabil, dar a fost foarte frumos chiar de atunci”, isi aminteste el. Dupa ce a implinit 9 ani, Alexandru s-a mutat in SUA cu mama sa, iar Bodo povesteste ca a suferit foarte mult, desi au ramas in contact in toti acesti ani.

In prezent insa, cantaretul are ocazia sa retraiasca viata de tata, alaturi de cei doi copii adoptati, Daniel si Filip, „copii atomici si frumosi”, cum le spune el, al caror tata este inca de cand aveau 9 luni, respectiv 1 an si 10 luni. „Ne-au luminat de cand i-am vazut”, a spus Bodo despre el si sotia sa, dupa ce au trecut printr-un an de cautari.

Desi este adesea plecat prin tara cu trupa Proconsul, Bodo este constant cu gandul la familia sa. „Trupa Proconsul este a doua casa a mea si a doua familie a mea. Joi, vineri, sambata, de obicei, sunt plecat. De cand au venit daniel si filip in familia noastra, imi doresc teribil de tare ca, dupa concert, sa spun pas hotelului si sa ma urc in masina sa ajung cat mai repede acasa, mai spune el.

Asculta podcastul de mai jos, pentru a descoperi tot interviul.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s