Copiii participa gratuit la KIDS RACES RUNFEST

Itsy Bitsy sustine miscarea in familie si va invita, in calitate de partener media oficial, la un eveniment care va va incarca de energie! Pe 17 aprilie, cei mici au ocazia sa faca miscare in natura, alaturi de cei mari, la crosul de la Cernica – KIDS RACES RUNFEST – in cadrul evenimentului Race to Nature Trail & Family Run.

Copiii cu varste cuprinse intre 6 si 11 ani pot participa gratuit la eveniment, daca se inscriu pe platforma RUNFEST – www.runfest.ro, pana pe 13 aprilie inclusiv.

Pe 17 aprilie, toti pustii care se vor alinia la start, pentru a lua parte la KIDS RACES RUNFEST by Ion Tiriac Foundation, vor avea bucuria sa o aiba alaturi pe Gabriela Szabo, campioana olimpica si mondiala la atletism, care sustine in acest fel miscarea in randul copiilor, pentru o viata sanatoasa si un spirit deschis si prietenos.

Cei mici au la dispozitie curse desfasurate pe 2 trasee de concurs diferite:

  • 6-7 ani: traseu de 1 km, special amenajat in perimetrul Extreme Park Cernica.
  • 8-11 ani: traseu de 2 km, tot in cadrul parcului de aventura.

Copiii inscrisi in competitie vor primi pachetul de concurs ce include: tricou personalizat cu emblema KIDS RACES RUNFEST by Ion Tiriac Foundation, numar de concurs personalizat, cu cip de cronometrare atasat, medalie si multe alte surprize.

Zona de Start/Finish va fi amenajata intr-o locatie pitoreasca din cadrul Extreme Park Cernica, in apropierea lacului, dar cu acces la diferite facilitati pentru toti participantii, fie concurenti sau sustinatori. Acestia vor beneficia de serviciile evenimentului, oferite de MPG si partenerii sai, precum: puncte de hidratare si alimentare, servicii de cronometrare, sesiune de incalzire inainte de curse, asistenta medicala de specialitate, amenajarea si marcarea traseelor, securitate, dar si locuri de joaca aflate in incinta Extreme Park Cernica.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s