Copiii cuceresc Spatiul!

In luna martie, cei mici au parte de o aventura fascinanta, decoland spre luna. Copiii cuceresc Spatiul, la mall Promenada!

Kids on the Moon este un eveniment dedicat copiilor cu varste cuprinse intre 6 si 10 ani, care se va desfasura in Mall Promenada, Bucuresti, intre 6 si 30 martie, la nivelul +1. Copiii de pretutindeni sunt invitati sa-si rezerve locul din timp pentru calatoria spatiala, iar mai apoi sa descopere o experienta de neuitat.

Evenimentul reprezinta o calatorie in lumea descoperirii spatiului, prin intermediul unei expozitii interactive, in care copiii pasionati de astronomie sau activitati educative pot vedea si chiar experimenta senzatii resimtite de astronauti adevarati. Scopul acestui eveniment este de a dezvolta interesul copiilor, dar si al parintilor, intr-un mod recreativ si educational, fata de evolutiile tehnologice ce conduc la sporirea cunostintelor despre Cosmos.

Cei mici se vor echipa in costume de astronaut si vor „calatori” pe Luna, vor vizita o baza spatiala, vor vedea cum arata o nava si un telescop spatial si vor afla numeroase informatii despre planete si alte corpuri ceresti.

Expozitia consta intr-o calatorie in spatiu, impartita in trei zone distincte:

  • Zona culturala – Aici, copiii vor invata cine a fost primul om care a pus piciorul pe solul lunar, in ce an a facut acest lucru si numele navei sale spatiale, prin intermediul unor fotografii si al unei replici a costumului spatial al lui Neil Armstrong, pe care l-a purtat in cadrul cuceririi spatiului.
  • Zona pamanteasca – Este „punctul central” al evenimentului. Locul in care toate au un inceput si un sfarsit. Cei mici vor participa la o expozitie de fotografii cu spatiul si vor interactiona cu un monitor care ofera informatii interesante despre Cosmos.
  • Zona lunara – Aceasta este partea asteptata cu nerabdare de catre copii, cea in care au voie sa poarte o casca spatiala si sa „puna piciorul pe sol lunar”. In modulul lunar, vor sari, se vor juca, se vor distra, vor visa, isi vor pune imaginatia la lucru… In acest loc, scopul faptic este de a te distra la maxim.

kids on the moon2Pe parcursul experientei unice, cei mici vor descoperi planetele sistemului solar, se vor distra in locul special amenajat pentru joaca si vor participa la o expozitie de costume de astronauti pentru adulti.

Mall Promenada ii invita pe parinti sa participe alaturi de micutii astronauti intr-o calatorie spatiala de neuitat! Rezerva-ti tichetul de calatorie si paseste intr-un taram necunoscut!

Accesul la expozitia interactiva se va face in grupuri de cate minim 15 copii, in baza unui tichet in valoare de 10 lei. Tichetele vor putea fi achizitionate de la Info Point Promenada, situat la parter. Pentru grupurile organizate de minimum 15 copii, biletul de intrare va avea reducere de 10%.

Programul de acces este urmatorul:

  • Luni – Vineri – intre 10:00 – 13:00 si 14:00 – 19:00
  • 
Sambata – Duminica – intre 12:00 – 20:00

copiii cuceresc spatiul


Ultimele articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s