Copiii cuceresc Spatiul la mall Promenada!

Echipajul KIDS ON THE MOON ii asteapta pe copii sa decoleze intr-o fascinanta calatorie pe luna!

In perioada 6 – 30 martie, mall Promenada gazduieste evenimentul Kids on the Moon – cea mai mare calatorie in lumea fascinanta a spatiului cosmic, dedicata copiilor cu varste cuprinse intre 5 si 12 ani.

Expozitia interactiva reprezinta o oportunitate inedita pentru cei mici de a invata notiunile de baza in astronomie, in cadrul unui curs interactiv de 45 de minute, dar si de a descoperi tainele calatoriilor in cosmos, in calitate de astronauti echipati pentru o misiune in spatiu. Pe parcursul lectiei interactive, copiii vor fi supravegheati de mentori care le vor dezvalui misterele Universului, iar la finalul calatoriei vor primi Certificat de Astronaut.

Expozitia cuprinde trei sectiuni – zona culturala, zona pamanteasca si zona lunara. Astfel, cei mici vor avea ocazia de a afla cine au fost primii oameni care au pasit pe luna, detalii despre modulele spatiale care au explorat orbita si imagini inedite din spatiu, cu ajutorul unor ochelari speciali. De asemenea, in a treia zona, copiii vor putea aseleniza cu casca de astronaut pe cap, fiind chiar ei temerari ai spatiului.

Pe langa modulul interactiv, expozitia le ofera copiilor si posibilitatea de a descoperi sistemul solar si de a invata cum functioneaza un telescop spatial. Imaginile din cadrul expozitiei Kids on the Moon sunt fotografii oficiale, imprumutate de ESA (Agentia Spatiala Europeana) si NASA.

Biletul pentru expozitie are un pret de 10 lei si va putea fi achizitionat de la Info Point-ul din mall Promenada, situat la parter. Pentru grupurile organizate de minimum 15 copii, biletul de intrare va avea reducere de 10%.

Mai multe detalii despre eveniment poti gasi pe promenada.ro sau pe Facebook, Promenada.


Ultimele articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s