Copiii au sarbatorit la Balul Britanic

Palatul Mogosoaia a gazduit vinerea trecuta „Balul Britanic”, pentru parinti si copii. Ce evenimente speciale au avut loc cu aceasta ocazie?

La „Balul Britanic”, au fost premiati elevii cu merite deosebite la invatatura pe parcursul acestui an scolar, in cadrul programului Your British Break.

Programul este organizat in scolile din Bucuresti de catre International House Bucharest, prin divizia sa de limba engleza pentru copii – English Kids Academy, cu sprijinul profesorilor nativi de limba engleza si al Inspectoratului Scolar al Municipiului Bucuresti.

Totodata, evenimentul a avut si o puternica miza caritabila, strangand fonduri pentru batranii aflati in grija Fundatiei Casa Painii”.

Printre premiile acordate copiilor se numara: tabara eduationala de doua saptamani la Oxford, tabara culturala, invitatii la ateliere creative, produse educationale, carti, rechizite, vouchere cu premii, multe surprize culinare si concerte dedicate lor.

Elevii English Kids Academy si cei din cadrul programului Your British Break au venit imbracati in costume de epoca si s-au bucurat de un sfarsit de an scolar cu multe surprize.

Balul Britanic beneficiaza an de an de spriijinul Ambasadei Marii Britanii la Bucuresti si de atentia Casei Regale a Marii Britanii care ne-a transmis Mesajul Reginei Marii Britanii Elisabeta a II-a, dedicat copiilor si parintilor prezenti la eveniment.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s