Copiii au parte de o noua serie de povesti: „O girafa in spatiu si alte sapte lumi ascunse”

Copiii au parte de o noua serie de povesti: „O girafa in spatiu si alte sapte lumi ascunse”

Cristina Donovici, cunoscuta pentru blogul PovestileCristinei.ro, debuteaza cu o carte pentru copii. „O girafa in spatiu si alte sapte lumi ascunse”, cu ilustratii de Lavinia-Iulia Falcan, aduna povesti pentru copii intre 6 si 10 ani, pastrand temele si personajele dragi celor mici, dar adaptate vremurilor noastre.

Cartea este disponibila cu autograful autoarei, in precomanda, pe curteaveche.ro, iar toti cei care o vor comanda au ocazia sa castige unul dintre cele doua tablouri realizate de ilustratoare cu scene din cele mai frumoase povesti.

Una dintre cele mai indragite povesti, care se va regasi si in acest volum, este „Norisorul roz” care ii introduce pe cei mici in lumea a sase norisori frati: cinci gri si unul roz, care nu putea stoarce nicio picatura de apa, de vreme ce fratii sai „plouau” de zor. Tot in „O girafa in spatiu si alte sapte lumi ascunse” copiii vor afla despre tara indepartata in care nimeni nu trebuia sa faca nimic, despre orasul Poneea in care casele sunt construite din morcovi glazurati si foi de varza, despre o girafa foarte ambitioasa sau despre Liviu, care poate fi inlocuit cu numele jucariei preferate a fiecarui copil in parte.

O girafa in spatiu si alte sapte lumi ascunse” de Cristina Donovici este disponibila pentru precomanda cu autograful autoarei la pretul de 45 lei in magazinul online Curtea Veche Publishing: https://goo.gl/u25sWH

Cristina Donovici este inainte de toate mama. A ajuns sa scrie prima poveste pentru fetita ei dupa ce a epuizat cam tot ce gasise prin librarii. Si fiindca i-a placut, a scris-o si pe cea de-a doua. De aici si pana la PovestileCristinei.ro a mai fost un singur pas. Proiectul a prins foarte repede avant. Si pentru ca avea atatia colegi si prieteni, la randul lor parinti, care au dorit sa se implice in proiect, asa s-au nascut povestile audio, citite de multe vedete cu suflet mare, care au acceptat sa se alature proiectului. Printre ele, Andreea Esca, Amalia Enache, Florin Busuioc, George Buhnici, Liana Stanciu, Pavel Bartos, Paula Herlo, Cristian Leonte si multi altii.

Inca din vremea in care fetita ei avea doi ani ii citeste povesti in fiecare seara, fiindca a inteles inca de pe atunci importanta lecturii in dezvoltarea celor mici – nu numai cea intelectuala, ci si cea emotionala. Asa ca autoarea ii indeamna pe toti parintii sa citeasca cate o poveste cu copiii lor in fiecare seara, si sa impartaseasca experienta online cu hashtag-ul #citesteopoveste.


Ultimele articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s