Copii pentru copii – actiune de donatii pentru familiile monoparentale

Clubul Prieteniei Magice s-a nascut in 2020 din dorinta catorva fetite prietene, cu varste intre 5-8 ani, de a-si oferi sprijin intr-o perioada dificila atat pentru adulti, cat si pentru copii.

Aris, fondatoarea clubului, a hotarat anul acesta, impreuna cu prietena ei Antonia si cu celelalte membre ale clubului, sa daruiasca din MAGIA lor si altor copii care au nevoie de MAGIE in viata lor.

Astfel ca, de Paste, au pus la cale o mica acțiune de strangere de fonduri pentru a ajuta o mama singura, cu doi copii de 6 si 3 ani, cel mic cu probleme de sanatate, victima a violentei domestice, parte a comunitatii Touched Romania. Au reusit astfel, prin licitarea jucariilor pe care le-au donat, sa stranga suma de 4000 lei, care a fost donata mamicii cu cei doi copii.

Pentru ca MAGIA s-a raspandit mai departe, de 1 Iunie, Clubul Prieteniei Magice organizeaza un nou eveniment cu licitatie, pentru a strange fonduri care sa ajute Asociatia Touched Romania sa sprijine toate cele peste 150 mame cu copii din comunitate.

Dorinta lor cea mai mare este ca oamenii sa afle de actiunea lor si sa vina sa viziteze standul pe care il vor gasi pe 1 Iunie, intre orele 11:30 – 15:30, in incinta Centrului Comercial DN1 Value din Corbeanca, dar si online, pe pagina de Facebook Clubul Prieteniei Magice

Va fi un stand bogat si divers, prin sprijinul multor parteneri care au dorit sa se alature Clubului si au donat spre licitatie produse/servicii pentru a fi valorificate. Asa ca vor fi multe optiuni pentru toti cei care doresc sa contribuie.

Mai mult decat atat, prietenele din Clubul Prieteniei Magice si-ar dori ca mesajul lor sa ajunga si la alti copii care sa fie motivati si incurajati sa devina voluntari in aceasta actiune si a gasi bucurie in a ii ajuta pe cei care au nevoie dar si sa intelegem ca puterea comunitatilor este cea care ne duce mai departe.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s