Conferință SuperTeach la Constanța, pe 16 aprilie

O nouă conferință SuperTeach are loc sâmbătă, 16 aprilie, de la ora 9:30, la Constanța.

Evenimentul va aborda, în special, modalitățile diverse prin care putem învăța, și nu doar în școală. Învățăm foarte mult singuri, atunci când observăm lumea din jurul nostru. Învățăm atunci când ne jucăm, când interacționăm cu alți oameni, când experimentăm. Învățăm pe tot parcursul vieții.

Am avut și avem profesori diferiți. Unii ne-au captivat, alții ne-au plictisit. După un timp ne aducem aminte la fel de puțin din ceea ce am învățat de la un profesor excelent sau de la unul care ne-a plictisit.

În momentele în care fiecare profesor se pregătește pentru a preda, atunci când se concentrează ca elevii să repete informațiile transmise sau când profesorului îi pasă mai mult de cum predă decât de cum învață elevii, oare cine este “adevăratul profesor”?

Cei mai mari profesori sunt cei care reușesc să trezească în fiecare copil izvorul de inspirație și imaginație, să trezească elevul curios din interiorul fiecăruia dintre noi.

Pornind de la aceste idei, participanții la conferința SuperTeach Constanța din 16 aprilie vor afla, de la speakerii invitați la eveniment:

  • Cine este responsabil pentru lucrurile pe care le-am învățat?
  • Cine m-a învățat dacă nu profesorii mei?
  • Cum poate un profesor “să trezească“ dascălul interior al fiecărui elev?
  • Cum mă ajuta familia să fiu “elevul curios” care se ascunde adânc în interiorul meu?
  • Cum pot rămâne curios toată viața?

Printre vorbitorii care vor oferi răspunsuri la aceste întrebări se numără Oana Moșoiu, Andy Szekely, Dragoș Anastasiu, Ciprian Fraico, Ludovic Fraico, Alec Blenche, Laura Popa, Anamaria Misa, Oana Manta, Claudia Codreanu, Claudia Cârstocea și Florina Zecheru.

Biletele la eveniment sunt disponibile aici.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s