Conferinta Nasterea naturala si alaptarea – Parenting Academy

Parenting ADS organizeaza cel de-al doilea eveniment Parenting Academy, duminica, 11 februarie la Hotel Sheraton.
Ioana Chicet-Macoveiciuc, moderatorul acestui eveniment si blogger de parenting la Printesa Urbana, alaturi de specialisti de incredere, vor explica pe indelete aspecte esentiale pe care parintii trebuie sa le stie in legatura cu nasterea naturala si necesitatea alaptarii copiilor.

Invitatii sunt:
Dr. Dr. Marius Romila, medic primar obstretica şi ginecologie; 
Dr. Ilinca Tranulis, medic specialist pediatru, consultant in lactatie certificate internationat IBCLC,
▫ Irina Popescu, moasa licentiata si consilier pentru alaptare in formare

Vei invata despre:

1. Nasterea naturala
Nasterea naturala este un eveniment unic si cu profunde implicatii emotionale si psihice, atat pentru mama, cat mai ales pentru copil. Ajunsi in pragul unei astfel de decizii, parintii trebuie sa fie informati asupra tututor implicatiilor. Dr. Marius Romila, medic primar obstetrica si ginecologie, va da startul discutiilor despre avantajele si dezavantajele unei nasteri naturale si importanta pregatrii fizice si emotionale inaintea marelui eveniment. Etapele unei nasteri naturale, procedurile medicale pe care viitoarea mamica trebuie sa le urmeze, importanta pregatirii pentru momentul dinaintea nasterii si de dupa nastere, importanta unei bune informari pentru asumarea unei astfel de decizii, sunt alte subiecte ce vor fi dezbatute in cadrul evenimentului.

2. Alaptare si neonatologie
Alaptarea este o decizie importanta pe care cele mai multe mame o iau pentru sanatatea copilului, motiv pentru care cere o informare corecta si la momentul potrivit. Ce este alaptarea, cat de importanta este aceasta, ce beneficii aduce si care este pregatirea fizica adecvata din punct de vedere nutritiv, sunt raspunsuri la care ne va raspunde Dr. Ilinca Tranulis, specialist pediatru, constultant in lactatie certificat international IBCLC. De asemenea, vor fi dezbatute subiecte precum: ce este ora magica si de ce este importanta, ce nutrienti furnizeaza laptele matern, care sunt etapele unei alaptari corecte si cum se poate transforma procesul de alaptare intr-unul placut, atat pentru bebelus, cat si pentru mama.

3. Pregatirea pentru nastere si alaptare
Pregatirea pentru nastere, fie ea emotionala sau fizica, este la fel de importanta ca nasterea in sine. Informarea viitorilor parinti, pregatirea fizica sau psihologica, sunt elemente importante inainte de a ajunge la momentul cheie. Toate acestea vor ajuta parintii sa aiba un plan de nastere pregatit atunci cand momentul mult asteptat isi face aparitia si ii va ajuta sa dezvolte armonios o relatie cu bebelusii, inca din primele zile de viata. Despre toate acestea, dar si despre cum vor intampina mamele primele saptamani cu bebelusul, astfel incat sa aiba incredere in ele, alaptatul sa fie unul eficient si corect si organismul proaspetelor mamici sa reintre in normalitate, se va discuta in cadrul conferintei cu invitata noastra, Irina Popescu, moasa licentiata si consilier pentru alaptare in formare.

Preţul biletului este de 60 lei pentru prezenta in sala si 40 de lei daca doriti sa ne urmariti online.

Rezerva un loc, aici: http://www.parenting-academy.ro/eveniment/3/nasterea-naturala-si-alaptarea

Pentru detalii suplimentare: ☎ 0756. 242.667


Ultimele articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s