Conferinta Laura Markham: Copii crescuti cu blandete, copii inteligenti emotional!

Conferinta Laura Markham: Copii crescuti cu blandete, copii inteligenti emotional!

Dr. Laura Markham fondatorul Aha! Parenting, doctor in psihologie clinica, revine pe 13 mai la Bucuresti! Faimosul specialist american va sustine o serie de conferinte despre parentingul facut cu blandete si despre inteligenta emotionala a copiilor.

Conferintele, care se vor intitula Cum sa devii parintele bland de care are nevoie copilul tau si Cum sa cresti un copil inteligent emotional, isi propun sa ofere sfaturi atat in partea dedicata tematicilor propriu-zise, cat si in sesiunile de intrebari si raspunsuri care le succeda si in care publicul poate interactiona direct cu specialistul american, pentru a obtine raspunsuri personalizate, potrivit fiecarei solicitari in parte.

„Cercetarile au aratat ca acei copii crescuti intr-o maniera conventionala si autoritara sunt si mai putin inteligenti emotional. În schimb, copiii care, prin stabilirea unor limite empatice, sunt crescuti cu blandete, fara pedepse sau recompense, vor fi mai fericiti si vor avea mai mult succes atat in viata profesionala, cat si in cea personala si vor fi mai inteligenti emotional”, este de parere dr. Laura Markham.

Ateliere si spatii de joaca pentru copii!

Ca de obicei, organizatorii va pun la dispozitie spatii special amenajate in cazul in care veti veni la eveniment cu cei mici. Acestia vor se vor putea juca, vor putea colora sau vor putea afla lucruri interesante despre sanatate sau despre cum putem avea grija de noi, sub ochii grijulii ai organizatorilor, cat timp parintii se vor afla in sala de conferinta.

Despre conferinte

Conferintele din 13 mai fac parte din seria  Conferintele TOTUL DESPRE PARENTING si aduc in atentia publicului subiecte precum inteligenta emotionala a copilului, comunicarea empatica, educatia in care limitele sunt stabilite cu blandete si cu atentie la nevoile celui mic, conectarea sporita intre parinti si copii, reglarea propriilor emotii si implinirea personala, metode pentru dezvoltarea inteligentei emotionale a copiilor. Toate sunt, potrivit specialistului, extrem de importante pentru armonia in familie, dar si pentru a-l ajuta pe copil sa devina un adult responsabil, sigur pe el si fericit.

Pentru detalii si inscrieri, intra AICI.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s