Conferința „Învățăm împreună. Creăm o cultură a apartenenței în școli”, pe 5 noiembrie la Cluj-Napoca

Conform ultimelor studii internaționale, profesorii, alături de doctori și personalul din sistemul medical, fac parte din categoria profesională cu cel mai ridicat nivel de stres la locul de muncă. În plus, schimbările aduse de pandemia de Coronavirus au produs efecte majore asupra fiecăruia dintre noi, adăugând o presiune asupra unui sistem deja greu încercat.

Având în vedere acest context, dar și faptul că sănătatea socio-emoțională a profesorului are un impact pozitiv în comportamentul și succesul școlar al elevilor, InIm Institute și Fundația Transylvania College organizează conferința Învățăm Împreună. Creăm o cultură a apartenenței în școli.

Evenimentul se adresează cadrelor didactice din toată țara, dornice să se alăture comunității InIm Institute, program ce aparține Fundației Transylvania College.

Evenimentul va avea loc în format hibrid, online și onsite, la Transylvania College, Aleea Băișoara nr. 2A, Cluj-Napoca sâmbătă, 5 noiembrie, între orele 08:30 – 17:00, timp în care vor avea loc diferite activități organizate de specialiști în educație: discursuri motivaționale, ateliere, networking, ș.a.

Evenimentul este organizat de InIm Institute și Fundația Transylvania College împreună cu Harvard Flourishing Center, Stanford University | School of Medicine, American University in Washington DC, Clusterul de Educație C-EDU, Tapestry Intergenerational Education Foundation (T.I.E.F) și Universitatea Babeș-Bolyai.

Prin evenimentul organizat anul acesta, organizatorii doresc să sublinieze importanța apartenenței în mediile educaționale, stabilind premisele care conturează și favorizează apartenența în toate școlile din România.

Conferința va reuni directori de școli, profesori, consilieri școlari, personal nedidactic și administrativ din școli, elevi și părinți, cu scopul de a crea un schimb de experiențe și de a oferi soluții concrete și complete pentru situațiile particulare. Toate acestea se vor realiza sub atenta supraveghere a experților în educație, care vor veni din toate colțurile lumii, pentru a ne împărtăși perspectivele rezultate prin prisma expertizei lor profesionale.

Înscrierile se pot face completând formularul disponibil aici.


Ultimele articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s