Conferința inspirațională pentru tineri “De ce rămân în România?” ajunge la Ploiești

Dorința tinerilor din România de a-și construi cariera și viața oriunde în lume, fără a mai lua în calcul dezvoltarea în România, este o realitate care nu mai poate fi ignorată.

Informațiile contradictorii despre mediul de afaceri din țară și lipsa modelelor de succes în domeniile care îi interesează fac pentru tineri dificilă alegerea dezvoltării în țară.

Conferințele “De ce rămân în România?” aduc acum în fața tinerilor din Ploiești personalități, care au povești de succes în diverse domenii profesionale, pentru a-i inspira, pe cei care își caută drumul în viață.

A treia ediție a conferinței “De ce rămân în România?” are loc pe 6 decembrie, de la ora 11:30, la sala Europa a Palatului Administrativ din Ploiești.

Primele două ediții ale evenimentului au avut loc la Biblioteca Națională a României, în iunie și octombrie. La aceastea numeroși elevi și studenți din București au avut șansa de a cunoaște direct personalități cu povești de succes din diverse domenii: Andreea Marin, Nadia Tătaru, aviatoarea Andreea Bănesaru, Dr.Cătălin Cârstoveanu, Dragoș Dragoteanu, Adrian Cioroianu, Gabriel Coveșeanu și alții, care au răspuns întrebărilor primite de la tineri și au adus adus perspective noi celor care își caută acum drumul în viață.

Întrebarea “De ce rămân în România?” este prezentă în mintea tuturor, dar pentru tinerii aflați la început de drum este determinantă pentru alegerile în viață. Invitații de la noua ediție au cariere de succes în cele mai variate domenii profesionale:
Robert Berza – General Manager Fashion Days;
George Rotaru – Președintele Aeroclubului României;
Gabriela Maalouf – scriitoare, realizatoare TV, psihoterapeută;
Marius Marinescu – președintele Camerei de Comerț și Industrie România-China, filiala Prahova;
Leonard Ursache – antreprenor și formator pentru management aplicat și marketing pentru IMM-uri, inițiatorul proiectului.

Tinerii din Ploiești sunt invitați să fie prezenți activ la o întâlnire plină de inspirație și răspunsuri utile. Speakerii vor împărtăși poveștile lor de succes și vor discuta despre România, dintr-o perspectivă autentică.

Tinerii elevi și studenți au posibilitatea de a descărca GRATUIT biletul la Conferința “De ce rămân în România?” accesând formularul de aici.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s