Conferinta „Fericit si sanatos in aer liber” – 17 martie

Evenimentul pentru parinti, educatori, invatatori: „Fericit si sanatos in aer liber”, la care este invitat Julie Mountain, va avea loc vineri, 17 martie 2017, ora 10.00, la Crystal Palace Ballrooms.

Copiii infloresc si mintea si corpul lor se dezvolta cel mai bine atunci cand ei au acces liber la medii in aer liber stimulative pentru a invata prin joaca si experiente reale.

Toti copiii au dreptul de a experimenta si de a se bucura de tot ceea ce le poate oferi timpul petrecut afara. Adultii informati si entuziasti sunt de o importanta cruciala pentru deblocarea potentialului pe care il are mediul in aer liber.

Cum construim experiente in aer liber de inalta calitate pentru copiii nostri? In calitate de parinti sau adulti responsabili de cresterea si educatia copiilor, vi s-a intamplat sa va puneti astfel de intrebari?
– Scarile sunt periculoase pentru copii si ar trebui evitate?
– Cum arata la modul ideal… o curte prielnică activitatilor pentru copii? Ar trebui sa fie toata acoperita de tartan?
– Zona aceasta de nisip si de piatra nu e periculoasa pentru un copil atat de mic?
– Nu vad niciun tobogan sau o casuta de joaca aici in curte…De ce nu aveti echipamente de joaca standard cum sunt cele din parc?

Aveti o curte mica si nu stiti cum sa o amenajati pentru a optimiza experientele de invatare ale copiilor?

La toate acestea gasiti raspuns la evenimentul organizat de Asociatia pentru Dezvoltarea Educatiei Montessori in Romania (A.D.E.M.R.) „Fericit si sanatos in aer liber”, alaturi de Julie Mountain, educator si designer de spatii externe pentru copii, speaker de talie internationala, cu numeroase prezentari tinute in tari din America si Europa, fondatoarea Play Learning Life din UK.

Detalii si inscrieri la www.fericitsisanatosinaerliber.ro


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s