Conferinta – Ce spun eu si ce auzi tu?

si eu am nevoie sa ma vezi, sa ma auzi, sa ma simti…

Bazata pe cele mai recente descoperiri din stiinta relatiilor de iubire, conferintaCe spun eu si ce auzi tu?”, din 29 Octombrie, in Bucuresti, ne ofera o noua viziune si perspectiva practica asupra relatiilor de cuplu. Bogata in explicatii concrete si numeroase recomandari usor de aplicat in viata de zi cu zi, prin participarea la cele doua ateliere ale conferintei aveti sansa sa va imbunatatiti semnificativ conectarea la partener, ajungand sa va gestionati conflictele intr-o maniera sanatoasa si pozitiva. Deoarece, DA, si cuplurile fericite se cearta – diferenta este data de faptul ca adultii din aceste cupluri isi gestioneaza conflictele intr-un mod constructiv si constienti de importanta relatiei.

Toate relatiile trec prin cicluri de conectare, deconectare si reconectare. Relatiile nu sunt statice, acestea sunt precum organismele vii, care necesita atentie si implicare din partea noastra. Atunci cand noi si partenerul cautam o conectare profunda si consistenta, adesea trebuie sa acceptam si deconectari puternice, ca parte a dansului relational. Astfel, poate fi dureros sa sustinem toata energia necesara armoniei din cuplu, mai ales atunci cand bateriile psihologice ne sunt aproape goale.

Uneori, conflictul este fenomenul care ne ajuta sa ne concentram pe nevoile celuilalt. si tocmai prin acest proces de reconectare incepe cresterea relatiei. O conversatie umana de reconectare nu este despre a arata cu degetul, ci despre a-i spune partenerului ce ne dorim sa faca diferit.

Pastrand in minte principiul conform caruia schimbarea incepe cu noi, atunci cand vine vorba despre relatia de cuplu cei mai multi dintre noi suntem tentati sa-l “determinam” pe celalalt sa faca primul pas spre schimbare,insa cu siguranta aceasta este si o mare capcana relationala. Controlul si manipularea in relatia de cuplu nu favorizeaza apropiere, acestea sting orice urma de incredere si siguranta relationala.

Consider ca a venit momentul ca fiecare dintre noi sa ne asumam curajul de-a descoperi noua stiinta a iubirii, sa indraznim a renunta la ceea ce credeam ca este iubirea si sa invatam a iubi din plin.” – Gáspár György, psihoterapeut relational si autor al cartii Copilul invizibil

Cui ii este adresata aceasta conferinta?

Conferinta este recomandata cuplurilor de orice varsta si orientare sexuala. Dar si persoanelor aflate in cautarea unei relatii functionale de cuplu. Daca ai o relatie solida, participarea la atelierele conferintei iti poate oferi noi insight-uri si constientizari despre cine esti tu in relatia de cuplu, dar si o serie de instrumente optime pentru a mentine starea de binein doi. Iar daca esti intr-o relatie toxica sau dificila, poti intelege care sunt ranile personale care te opresc din a primi si oferi iubire din plin. 

Pe ce ne vom axa in conferinta?

Pe descoperirea si recunoasterea comportamentelor toxice dintre partenerii unui cuplu;

Pe blocajele in comunicare si armele psihologice pe care le folosim in viata de zi cu zi;

Pe aspectele care fac diferenta intre cuplurile fericite si cele nefericite;

Pe intelegerea motivelor pentru care ne comportam intr-un anumit fel;

Pe descoperirea noii stiinte a iubirii;

Pe dezvoltarea unor practici sanatoase de relationare si comunicare in cuplu;

Pe impacarea cu noi insine si acordarea permisiunii de a primi si oferi iubire.

Aspecte administrative:

Conferinta dureaza patru ore si este impartita in doua ateliere dinamice si bogate in explicatii stiintifice si recomandari terapeutice. Pentru a ne insusi cat mai bine informatiile, cele doua ateliere sunt separate printr-o pauza de rasfat si conectare de o jumatate de ora, iar ultimele 30 de minute din conferinta sunt dedicate pentru adresarea de intrebari si oferirea de raspunsuri.

Preturi si inscriere:

Daca te inscrii si efectuezi plata pana la data de 15 septembrie, taxa de participare este de 150 lei pentru cupluri si 85 lei pentru persoane single.

Incepand cu data de 16 septembrie, taxa de participare este de 180 lei pentru cupluri si 100 lei pentru persoane single.

Inscrie-te pana pe 27 octombrie la: http://paginadepsihologie.ro/cs-events/ce-spun-eu-si-ce-auzi-tu-2/


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s