Dimineti YUGA

CASTIGATORI:

 1. Trompac Nicoleta
 2. Sîmbeteanu Alina Eliza
 3. Ștefănica Fulger

Yuga diminețile de la Itsy Bitsy FM promoveaza la radio momentele de echilibru, sanatate si de bucurie din viețile voastre. Itsy și Bitsy vă vor activa săptămână de săptămână la Itsy Bitsy Neața’ puterea Yuga, tot ce trebuie să faceți este să-i ascultați și sa vă conectați la modul de trăire Yuga.

Te întrebi ce este Yuga ?

Înainte să afli răspunsul, te rugăm să te oprești o clipa, inspiră adânc, alungă orice gând neplăcut si gândește-te la tine și la lucrurile cele mai importante din viața ta?


Săptămânal la Itsy Bitsy Neața’ căutăm emoția pură, căutăm bucuria de a dărui, căutăm să fim inspirați de familiile de acasă. Intr-un cuvânt căutăm momentul tău Yuga.

CONCURS

Înscrie-te în concurs, trimite-ne cel mai emoționant mesaj Yuga sau surprinde printr-o fotografie cel mai inspirat moment Yuga si poți câștiga una din cele trei cutii cadou, cu produse Yuga.

Concursul se desfășoară în perioada 15 Februarie – 8 Aprilie 2021, desemnarea caștigătorilor se va face 9 Aprilie 2021 prin tragere la sorți, prin intermediul platformei www.random.org

  Prin prezenta declaratie, imi exprim consimtamantul privind prelucrarea datelor cu caracter personal si sunt de acord cu: GDPR...Am peste 18 ani,sunt de acord si indeplinesc conditia

  Inscrie mesajul tău Yuga

  Surprinde alături de familia ta un moment Yuga și încarcă-l în concurs.


  Ultimele articole

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată.

  s