TelePed: Ingrijirea tenului adolescentului si educatia emotionala la pubertate

 

TelePed este un proiect de telepediatrie care abordeaza in aceasta pagina problemele legate de acnee. Acneea este o boala de piele caracterizata prin aparitia, mai ales pe fata, a unor cosuri, puncte negre etc., care adesea supureaza.

In acest concept de telepediatrie prin sustinerea Tinero®, parintii pot primi raspunsuri utile direct de la specialist.


Prin prezenta declaratie, imi exprim consimtamantul privind prelucrarea datelor cu caracter personal si sunt de acord cu: GDPR Am peste 18 ani,sunt de acord si indeplinesc conditia

Prin inscrierea in proiectul de telepediatrie - TelePed, eu ca parinte sunt de acord sa ofer informatii cu privire la sanatatea membrilor familiei cu scopul ca aceste informatii sa ajunga la specialistul invitat in proiect, spre a-mi oferi sfaturi sau informatii care ma pot ajuta sau indruma. Am luat la cunostinta ca aceste informatii nu vor fi pastrate in baza de date a organizatorului si nu vor fi divulgate catre alte persoane fizice, juridice sau parteneri comerciali.

Esti de acord sa participi in acest ZOOM de telepediatrie? Consultatia online se va desfasura intr-o videoconferinta privata.
La finalul fiecarei campanii, in functie de numarul de inscrieri si de patologii vom selecta un numar limitat de intrebari.

Da

NuLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

s